"Hipster", nou clip dels Achilifunk Sound System ja a les xarxes!

achilifunkabr2015

La rumba catalana del segle XXI té la marca del combo de Txarly Brown i companyia i 'Robot Caló', el nou disc, comença a acumular clips! Avui us oferim un clip lisèrgic d'una de les perles ocultes del disc i d'influència reggae setantera: "Hipster"! (...)

El ritme no para per 'Robot Caló', nou disc dels Achilifunk Sound System: avui quarta entrega audiovisual amb el videoclip de "Hipster"

El vídeo ens transporta en viatge al·lucinogen a un dels estats de gràcia del grup: el punt de trobada de la rumba catalana amb el llegat jamaicà setantero, amb lírica de llengua esmolada!!!

asshipsteryoutube

La saga de clips de 'Robot Caló', nou disc d'Achilifunk Sound System, no s'atura. Després de les entregues de ("Hawayano""Raskayú" i "Caramelos") des d'avui ja és disponible a les xarxes un nou videoclip. "Hipster" és, en paraules del mateix Txarly Brown, una mostra 'bizarre-gipsy-skinky-reggae-rumba-party on LSD'. Si no n'acabeu de treure l'entrellat, no dubteu en pitjar el play! Rumba catalana amb hammonds bèsties, una lírica esmoladíssima per posar modes a lloc i un treball audiovisual de tripi!