La Otra

“Vaig començar a escriure per necessitat fa uns quants anys, en ocasió d'alguna crisi de solitud. Em vaig adonar que em servia per a sanar-me, i des de llavors vaig anar agafant el costum de netejar les ferides amb música’’. Així es presentava La Otra quan el 2014 publicava el seu primer disc ‘Pa’fuera y pa’dentro’, després d’una exitosa campanya de crowdfunding.

Més de 6 anys; un segon àlbum ‘Creciendo’ (2018); un hit, “Contigo”, que acumula més de 7 milions de visualitzacions a YouTube i gairebé 6 milions d’escoltes a Spotify; i una carrera que l’ha portat per tota Espanya i per gran part d’Amèrica Llatina. Ara, en ple 2021, l’artista madrilenya es disposa a presentar el seu tercer treball discogràfic, en el qual es manté fidel al seu lema “el personal és polític”. Una col·lecció de cançons que no s’allunyen dels seus inicis musicals, però que suposen un pas al front en la seva carrera. Acompanyada d’una sòlida banda, La Otra incorpora influències que van del hip-hop o el neosoul fins sons més pop i llatins.

ANY DE FUNDACIÓ: 2011
LOCALITAT: Madrid
ESTIL: Cantautora

WEB

CONTRACTACIÓ
VOLS CONTRACTAR UN CONCERT D'AQUEST ARTISTA?
Gazpatxo FestCultura | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


VIDEOS La Otra

  • LA OTRA
    Nunca Canto Sola (videoclip)

    Play

  • LA OTRA
    Selvática (videoclip)

    Play

  • LA OTRA
    Contigo con El Kanka
    (videoclip)

    Play

  • LA OTRA
    Que me vaya bonito con Pascuala Ilabaca (videoclip)

    Play

  • LA OTRA
    Aprenderé con María Ruiz
    (videoclip)

    Play

  • LA OTRA
    Ya fue con La Mare

    Play

DISCOGRAFIA La Otra

LA OTRAIncendio

LA OTRA
Incendio

LA OTRACreciendo

LA OTRA
Creciendo

LA OTRAPa' Fuera y Pa' Dentro

LA OTRA
Pa' Fuera y Pa' Dentro

LA OTRAAmanecer Luchando

LA OTRA
Amanecer Luchando