| CAT | ES | EN |

El dolçainer d’Obrint Pas, Miquel Gironès, presenta l’espectacle ‘Valenciologia’ acompanyat de Miquel Gil i Rafel Arnal

L’instrumentista valencià presenta aquest dissabte a Barcelona un recull de temes tradicionals, populars i propis on la dolçaina, València i el Mediterrani són protagonistes!

‘Valenciologia’ és el treball de final d’ESMUC de Miquel Gironès i per a l’ocasió, l’acompanyarà un quartet de luxe on s’hi sumen les meravelloses veus de Miquel Gil i Rafel Arnal

El concert és gratuït i tindrà lloc a la Casa de València de Barcelona a les 19h de la vesprada

Miquel Gironès, dolçainer del grup valencià Obrint Pas, presenta aquest dissabte 10 d’octubre un espectacle únic anomenat ‘Valenciologia’ que aplega les influències que l’han format com a instrumentista. Al seu llarg bagatge musical, Gironès suma la formació realitzada durant els quatre darrers anys a l’Escola Superior de Música de Catalunya i, a mode de treball final del Grau Superior en Música Tradicional, el valencià presentarà amb ‘Valenciologia’ un recull inèdit de temes tradicionals, populars i propis per entendre la personalitat de la seua xirimita.

Per aquesta ocasió única, el dolçainer estarà acompanyat d’un quartet de luxe format per Abel Garcia a la viola de roda i el lauto, Toni Porcar a la guitarra, Gusmà Gil al baix, Victor Traves a les percussions i les veus dels cantaors Miquel Gil i Rafel Arnal.

No podem sinó celebrar la bona nova i l’oportunitat que ens brinda: una gran ocasió per gaudir a Barcelona del bo i millor de l’escena tradicional del País Valencià.

MIQUEL GIRONÈS
‘VALENCIOLOGIA’
Amb Miquel Gil i Rafel Arnal
DISSABTE 10 D’OCTUBRE
Casa de València · Barcelona
19h · gratuït