'Convocatòria' és el nou single+clip de Feliu Ventura, primer avançament del seu proper àlbum!

‘Convocatòria’ és el nou single + clip que dóna nom al nou disc de Feliu Ventura, rodat principalment a Xàtiva amb la productora Poca Broma

El nou àlbum, que veurà la llum el proper 11OCT, ja es pot demanar: des d’avui tenim les precomandes obertes

Calendario de carreras de calle para correr 2020

Feliu Ventura anuncia les primeres dates de presentació de ‘Convocatòria’ a la Fira Mediterrània de Manresa (12OCT) i a l’Auditori de Banyoles (13OCT): entrades ja a la venda!


ESCOLTA 'Convocatòria' de Feliu Ventura

           

Han passat ja 9 anys des de que sortirà al carrer el darrer àlbum de cançons pròpies de Feliu Ventura i ara, l’autor xativí ens prepara per una nova era: ‘Convocatòria’, el nou single+clip de l’artista, ja hi és ací. Un tema emocionant a l'una que emotiu, el videoclip de la qual ha estat rodat en diferents localitzacions, que van des de la mateixa ciutat de Xàtiva a la mateixa Sala Stroika. I tot allò gràcies a l’ajuda i el treball de la productora Poca Broma. Una cançó que és nostra des del 5 de setembre, moment en que va sortir en totes les plataformes digitals!

Aquesta ‘Convocatòria’, a més, és una cançó especial, perquè és la que li dona el nom al nou àlbum, un àlbum que destaca per el seu positivisme i alegria, malgrat les circumstàncies. O potser sigui precisament per aquest motiu. Un treball que conté 11 perles nascudes des del cor i en el cor de la ciutat de Xàtiva. Un treball en que tornarem a percebre aquesta essència tan Feliu Ventura: aquesta tradició folklòrica d’aquesta riba nostra mediterrània, barrejada magistralment amb sonoritats pop de clau anglosaxona. Un treball que sortirà el proper 11 d’octubre i que a més d’un, segur, acaba enamorant. Mentrestant, les ànimes més insaciables poden demanar el seu disc, ja que les precomandes de ‘Convocatòria’ ja estan obertes!

A més, Feliu Ventura ha anunciat les primeres dates de presentació d’aquest nou disc. ‘Convocatòria’ inundarà de màgia la Fira Mediterrània de Manresa, el proper 12 d’octubre; i l’Auditori de Banyoles el 13 d’octubre. I les entrades estan ja a la venda! Unes primeres dates a les quals s'aniran afegint moltes més al llarg de 2020.

Ha retornat Feliu Ventura, l’autor xativí de cançons meridional de llarga distància i vol rasant. S’ha fet esperar, però aquesta nova ‘Convocatòria’ ja està més a prop que mai. Una tornada a temps, just en el moment en què més necessitem (i més calen) les seves cançons.‘Convocatòria’ estarà disponible en CD llibre de 80 pàgines i en digital l'11 d'octubre a les millors botigues PRECOMANDES a la nostra botiga online.
AGENDA ACTUALITZADA i VENDA ENTRADES:
concerts.ppf.cat

CONTRACTACIÓ DE DIRECTES: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · 938787488


CIUDAD JARA

CIUDAD JARA

XAVI SARRIÀ

XAVI SARRIÀ

LA RAÍZ

LA RAÍZ

ZOO

ZOO

AUXILI

AUXILI

NATIVA

NATIVA

TRIBADE

TRIBADE

VALIRA

VALIRA

MAL ÉLEVÉ

MAL ÉLEVÉ

BOIKOT

BOIKOT

SMOKING SOULS

SMOKING SOULS

JAZZWOMAN

JAZZWOMAN

FELIU VENTURA

FELIU VENTURA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

DOCTOR KRÁPULA

DOCTOR KRÁPULA

SARA HEBE

SARA HEBE

ALL-STAR KARAOKE

ALL-STAR KARAOKE

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MOUSSU T e lei JOVENTS

MOUSSU T e lei JOVENTS

Propaganda pel fet! Botiga Online Shop