| CAT | ES | EN |

The Anti-Patiks presenten en directe ‘Només el punk rock em fa feliç’ aquest divendres a BCN!

La gira de presentació del nou EP ‘Només el punk rock em fa feliç’ del millor grup de punk rock mediterrani The Anti-Patiks aterra aquest divendres a Barcelona!

Divendres passat els d’Ullastrell la van liar parda a Terrassa i dissabte amb els amics de l’IncivicZone de St Feliu de Codines!

La gira no ha fet sinó començar i ja hi ha molta data publicada amb concerts a Suïssa, primeres parts de Bad Religion i fins i tot Sant Cugat: on s’és vist!!

Aquest divendres la mediterraïnor més punkrockera aterra al port mediterrani més trinxat de la història des dels temps dels Fenicis: ja toca… The Anti-Patiks presenten ‘Només el punk rock em fa feliç’ aquest divendres 3 de juny a la Sala Rock Sound de Barcelona! No hi falteu! I no vingueu bestits de romans ni de manelets o no us deixaran entrar… que hi ha gent que ha confós el videoclip!

Els herois del punk rock mediterrani, des de la seva base secreta a Ullastrell, posaven en circulació a principis de mes un divertidíssim videoclip amb el single del seu nou treball, ‘Només el punk rock em fa feliç’. El clip està causant força furor i suma més de 15.000 visualitzacions a Youtube i és la cara A del seu nou EP de vinil 7” que ofereixen en obert a iTunes i Spotify amb la cara B al complet: dos trallassus de punk rock marca de la casa (i mediterrani) titulats “No estic preparat” i “Jordi Carbó”. Escolteu-los com si s’acabés el món, val? Esperem que us agradin tant com a nosaltres!!!!

Des de la setmana passada que el nou EP ja és disponible a iTunes i Spotify i també el podeu adquirir en format vinil 7” als concerts i a la botiga online de Propaganda pel fet! fins que s’esgotin les existències! Aquí tota la gira… feu-nos cas i sigueu mediterranis…

‘EL PUNK ROCK SERÀ MEDITERRANI O NO SERÀ’ · Joan Manel Serrat, 2016

THE ANTI-PATIKS - NOMÉS EL PUNK ROCK TOUR 2016

27/07 - @ Festival Sant Pere Sona (Terrassa) w/Josmar
28/05 - @ Incívic Zone (St. Feliu de Codines)
03/06 - @ Rocksound (Barcelona) w/Panellet
10/06 - @ Sala Boitte (Lleida) w/CRIM
16/06 - @ Nawak Fest (Rolle, Suïssa)
17/06 - @ La Prise (Biel, Suïssa)
18/06 - @ Tupa Tupa Fest (Vilafranca) w/RATOS DE PORAO + Lendakaris Muertos + KOP + Manolo Kabezabolo + El Noi del Sucre
01/07 - @ Festa Major Alternativa (Sant Cugat) w/La Inquisición + Els Dröpools
09/07 - @ Barna 'n' Roll (Barcelona) w/Bad Religion + The Toy Dolls + Talco + Soziedad Alkoholika + Bad Manners + Adolescents + Crim
15/07 - @ Festa Major (Els Monjos) w/Juantxo Skalari Kluba
31/07 - @ Actitud FEST (Vidreres) w/Böira + The Decline + illinoise
09/09 - @ Barraques (Palafolls)

THE ANTI-PATIKS "Només el punk rock em fa feliç" SPOTIFY
THE ANTI-PATIKS "Només el punk rock em fa feliç" iTUNES
Propaganda pel fet! Botiga Online Shop