| CAT | ES | EN |

The Anti-Patiks estrenen web!

El millor grup de punk rock mediterrani ha fet els deures i estrena el 2016 amb la feina feta: ya tenemos página web!

A www.theantipatiks.cat hi trobareu tota l’actualitat, notícies, concerts i recursos diversos amb molt d’estil i tot molt STP

Els d’Ullastrell anuncien noves cançons de cara a la primavera, per tant... estigueu alerta, milícia!

Diu que un dia van anar a un curs d’aquests 2.0 de com manegar el teu grup musical a les xarxes socials i la professora, autèntica gurú del tema, els va posar com exemple del bé i el mal. El bé: tot l’assumpte del marxandatge i de les xarxes socials, encara que sembli mentida, The Anti-Patiks ho fan bé! El mal, clar: no tenien ni pàgina web i avui dia tothom sap que una pàgina web ha de ser dinàmica i és el punt de referència d’un grup musical al món mundial, fins i tot quan parlem de punk rock mediterrani. Dit i fet, els amics d’Ullastrell es van comprar un manual i se n’han sortit prou bé. No és la del Quimi Portet i tampoc la dels Rancid, però bé, tenint en compte que a Ullastrell encara van amb mòdem, doncs no està malament. Feu ullada i guardeu a favorits, doncs prometen actualitzacions constants (n’hi ha però que ja han començat a fer porra per veure quan queda desfasada) i està ben farcida de continguts: des de la clàssica bio a la sempre necessària agenda de concerts, passant per experiències STP made in The Anti-Patiks com ‘La foto de la setmana’.

I sí, parlem d’un grup de música i no hem parlat de música. The Anti-Patiks us fan saber des de ja que al 2016 només el punk rock us farà feliç. I prometen noves cançonetes en la onda ‘punk rock mediterrani’ com només ells saben fer. Tot això, abans no arribi l’estiu! Són bojos, aquests romans!

www.theantipatiks.cat