“Lluevo” és el darrer single+clip d’avançament del nou disc de MAIO ‘Des dels marges’ (26NOV)

La cantant sant-andreuenca MAIO anunciava fa unes setmanes la sortida del seu àlbum debut ‘Des dels marges’ pel 26NOV i avui publiquem “Lluevo”, darrer single+clip d’avançament del disc

"Lluevo" és un tema d’arranjaments minimalistes i melodia precisa i preciosa al servei d’un missatge tan senzill com cabdal: cuidem-nos… i comencem per nosaltres mateixes!

‘Des dels marges’, que compta amb 9 cançons tan conscients com precioses, sortirà el 26 de novembre i les precomandes ja són disponibles a margesmaio.ppf.cat


ESCOLTAR MAIO

           

‘Des dels marges’ és un debut farcit de cançons tan properes com reals que, malgrat no tenen la intenció de canviar el món, de ben segur que han canviat la MAIO: és així com sonen tan precioses, directes i honestes. En temps de crisi i mediocritat social, política, econòmica i musical, celebrem que la MAIO hagi decidit cantar-li a l’amistat, als vincles sincers, a l’empoderament col·lectiu (que no individualista), a l’amor i a la vida… als marges i des dels marges.

Maio Serrasolsas Moreno va néixer un primer de maig de finals dels 90s a Sant Andreu, Barcelona. Néixer el dia de les treballadores i haver crescut a un barri tan combatiu com alegre no podia ser casualitat. És així com la MAIO entén també que la música, quan no la desaparelles de la política (així en general), sona molt bé. Fa quasi 10 anys que creix amb Akelarre, un projecte a mitges amb la seva germana bessona Júlia Serrasolsas (GINESTÀ) amb el que juntes, han après a fer música tot desconstruint-se, revisant-se i coneixent món cada finde que tenien concert. Amb Serrasolsas us vindrà Ginestà al cap, i amb Akelarre segurament recordareu el video viral de “no somos amigas, nos comemos el coño”.

‘Des dels marges’ es publicarà el 26 de novembre i avui posem en circulació el darrer single + clip d’avançament del disc, "Lluevo". Parla MAIO: “Aquesta és la cançó més vella del disc, té 2 o 3 anys, i va ser cuinada una tarda de tardor amb l’amiga Carla Kabra. El que ens va inspirar va ser la necessitat de tenir estonetes per estar soles i entendre per quin moment passem. I que, escolta, no sempre ens agradem ni sempre ens sabem col·locar a l’eix de les nostres vides... i no passa res. “Lluevo” ve a dir-nos que permetre’ns estar MEH sempre és una opció vàlida per mimar-nos".