La reina del tropicalisme valencià JazzWoman publica el seu segon àlbum d’estudi ‘Atlantis’

Després de la mixtape ‘Bagheera’ del 2018 i el primer àlbum ‘Maléfica’ del 2020 (finalista als Premios MIN 2021 com a millor àlbum de música urbana), la cantant valenciana JazzWoman presenta el seu esperat segon elapé d’estudi ‘Atlantis’

Els 12 talls del nou treball brillen amb llum pròpia en una fórmula única de rap, urban, latin, electrònica, dance i tropicalisme valencià al servei de líriques esmolades, contra tot tipus de violències i amb les col·labos destacades de Pep Gimeno Botifarra, Lildami, Elane, Nativa, MC Kea, Awakate i molts més artistes


Escoltar JAZZWOMAN

           

CD JA DISPONIBLE A LA NOSTRA BOTIGA

Després de ‘Maléfica’, el darrer disc de JazzWoman publicat la setmana abans de l’esclat de la COVID, aquest 2022 la cantant valenciana torna a la càrrega amb el seu segon àlbum d’estudi ‘Atlantis’: 12 noves peces en valencià i castellà, amb beats que conjuguen dancehall, reggaeton, músiques urbanes, rap i trap, apunts llatins i salseros, dosis d’electrònica conjugada amb elements orgànics de música tradicional valenciana i fins a disco-dance. La reina del tropicalisme valencià es reafirma amb aquest nou treball en una fórmula 100% ballable i líriques que reflexen problemàtiques generacionals tals com la destrucció del territori (“Hacendaño”), les relacions tòxiques (“Un drama”, “Alma envená”, “Rosas por capullo”, “Dale carpeta”), la superficialitat del món de les xarxes socials i el materialisme (“Més de les dotze”, “El Dorado”) i la voluntat d’autosuperació i de brillar amb llum pròpia més enllà dels convencionalismes, de la mà de la gent que t’estimes i amb una clara vocació il·lusionant i positiva (“Ells són amb mi”, “Anem a tot”, “Cuando viene el calor”). La rapera tot terreny valenciana té els peus a terra, a la seva terra, i canta a les arrels com a àncora necessària a “Ansietat”, amb la col·laboració especial de Pep Gimeno ‘Botifarra’ en una peça intergeneracional i que mescla amb mestratge urban i tradicional. ‘Botifarra’ és una de les moltes col·laboracions que salpebren el disc, on destaquem també la dels rapers Lildami, Elane, Awakate, MC Kea, Hugo X, AGS i Nicky Shard, sense oblidar a Julio i Senka de Nativa a “Cuando viene el calor”.

Del saxo al rap. Del hip hop al trap. De l’afrotrap a la salsa, del merengue a la bachata i del valencià al castellà i viceversa. JazzWoman s’ha ubicat en l’escena musical urbana ballant lliure entre diferents estils i llengües. Després de pujar-se a l’escenari amb Machete en Boca i amb el col·lectiu Periferia Norte, col·laborar amb ZOO en “Cançons d'ofrena” i compartir el seu primer mixtape 'Bagheera' (2018), l’artista valenciana va presentar el seu darrer àlbum en solitari ‘Maléfica’ a principis de 2020. El proper 25 de març JazzWoman publicarà ‘Atlantis’, el seu nou disc, amb el qual reafirma la seva fórmula: un estil únic i inconfusible i una batalla continua en la denúncia a tot tipus de violències.

ESCOLTAR 'ATLANTIS' A PLATAFORMES DIGITALS


Més info JAZZWOMAN
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY

Discogràfica, management i contractació
PROPAGANDA PEL FET!
Oberta contractació | +34 615276902 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.