La rapera Elane trenca el confinament amb “Perfidia”, nou single + clip ja disponible!

Sobre un beat de rap cru la lleidatana Elane canta a “Perfidia” sobre la necessitat de tirar endavant inclús quan s’ha perdut la fe en la humanitat

“Perfidia” és el tercer single d’avançament de l’EP ‘Sondeesas’, després de “Átomos” i “Hiprofenia” (amb més de 400.000 visualitzacions en 2 mesos)

Elane ha enllestit la cançó i el clip de “Perfidia” els darrers dies sota les condicions de confinament i aïllament imposades per l’alarma sanitària i des del Pirineu: quan la necessitat d’expressar-te artísticament apreta, no hi ha limitacions tècniques que l’aturin!


Escolta ELANE

                 


Nascuda l’any 1993, la rapera lleidatana Elane es va interessar per la música urbana des de ben petita. Influenciada pel Hip Hop dels 90s i els 00s, va començar a composar els seus primers temes als 17 anys i va pujar per primera vegada a un escenari l’any 2018. Malgrat la seva joventut i curta carrera artística, Elane ha posat del revés l’underground i les xarxes amb temes com “Hiprofenia” (+400.000 visualitzacions en 2 mesos) o “El rap cura” en combinació amb Santa Salut (més de 375.000 visualitzacions acumulades).

En aquests temps estranys d’alarma sanitària, Elane ha enllestit la mescla del seu nou llançament “Perfidia” i ha enregistrat el videoclip que l’acompanya des del confinament al Pirineu lleidatà. A “Perfidia”, tercer single d’avançament del seu imminent EP titulat ‘Sondeesas’, Elane canta sobre un beat de rap cru a la necessitat de tirar endavant malgrat haver perdut la fe en la humanitat.

Quan la necessitat d’expressar-se artísticament apreta, no hi ha limitacions tècniques ni restriccions que l’aturin, i la sortida de “Perfidia” n’és un molt bon exemple!

ELANE
Música i xarxes socials
Instagram | Facebook
Spotify | Youtube | AppleMusic