Elane dispara rap al cor: “Niente”, nou single i video ja disponible!

La rapera lleidatana Elane presenta “Niente”, un sentídissim i especialíssim rap que arriba acompanyat d’un clip en format “one shot”

“Niente” versa d’amor i d’emocions i ens mostra una Elane transparent, sense cuirasses ni pors i amb una lírica tan directa com sincera

Després de “Hiprofenia” (+1 milió de visualitzacions), “Átomos” i “Perfidia”, aquest és el quart single d’avançament de l’EP de debut ‘#Sondeesas’


Escolta ELANE

                 


Nascuda l’any 1993, la rapera lleidatana Elane es va interessar per la música urbana des de ben petita. Influenciada pel Hip Hop dels 90s i els 00s, va començar a composar els seus primers temes als 17 anys i va pujar per primera vegada a un escenari l’any 2018. Malgrat la seva joventut i curta carrera artística, Elane ha posat del revés l’underground i les xarxes amb temes com “Hiprofenia” (+1.000.000 visualitzacions en 8 mesos) o “El rap cura” en combinació amb Santa Salut (més de 625.000 visualitzacions acumulades).

Després de llançar en plena alarma sanitària el passat mes d’abril el seu darrer tema “Perfidia”, enregistrat des del confinament al Pirineu lleidatà, aquest setembre Elane es desmarca amb el que és, segons la mateixa artista, “un tema totalment diferent a la resta i que segurament és el més especial per a mi”. La seva nova cançó, “Niente”, ha estat enregistrada als estudis del productor sabadellenc DAAX i sobre un beat de rap del productor EdwBeats la lleidatana parla d’emocions pel broc gros en un tema tan profund com precís. Elane ens indica que aquest és un tema especial, que ha costat parir-lo i que és força diferent a la resta de cançons que ha publicat fins el moment: “aquesta cançó fa temps que la tenia preparada, però he hagut de deslliurar-me d’algunes cuirasses i deixar enrere algunes pors per poder cantar-la, perquè és un tema molt intens, profund i sentit… he patit per poder gravar-lo”. La mètrica de“Niente” és quadriculada i musicalment no cal despistar-se en els estils, doncs impera el rap. Tant la forma de la peça musical com la del video que l’acompanya, en format “one shot” a càrrec de Macaw Films i allunyat de produccions audiovisuals complexes que foragiten l’atenció de l'oïda, estan al servei del sentit de la peça i d’una lírica que és el pal de paller de la cançó.

ELANE
Música i xarxes socials
Instagram | Facebook
Spotify | Youtube | AppleMusic