Xavi Sarrià s’acomiada temporalment dels escenaris el 2024 amb una gira especial i dos concerts únics a València i Barcelona

Després de trenta anys de trajectòria, Xavi Sarrià presenta la gira “Música, ràbia i amor” com a cloenda i celebració d’una primera etapa en solitari que ens ha deixat nous himnes populars

Destaquen dos concerts únics amb entrades ja a la venda: el 18 de maig al Palau de les Arts de València i el 14 de desembre a Razzmatazz

Després de 30 anys de trajectòria, les cançons de Xavi Sarrià han esdevinguts fonamentals per entendre la música del nostre país. Durant tres dècades, l’obra del valencià ha esdevingut banda sonora de diferents generacions. Unes cançons que han deixat una profunda petjada i que es remunten al 1994, any que va publicar la primera demo amb Obrint Pas, mítica formació que Sarrià va fundar un any abans i que va desafiar el boicot institucional per convertir-se, contra tot pronòstic aleshores, en un dels grups més populars i internacionals de la nostra música.

Aquesta trajectòria va continuar l’any 2017 amb una nova i intensa etapa que ens ha deixat un nou repertori de cançons de Xavi Sarrià que s’han convertit altra volta en autèntics himnes populars, com ara “No s’apaguen les estreles”, “Renaixem”, “Amb l’esperança entre les dents”, “Alliberar-nos”, “Un foc que creix” o el seu últim llançament, “Balansiya”.



Un llegat en solitari que suma milions de reproduccions i que inclou dos discos, el darrer d’ells ‘Causa’, reconegut com un dels millors discos de l’any amb dos Premis Carles Santos i un Premi Ovidi Montllor, així com catorze videoclips, el documental “No s’apaguen les estreles” i llargues gires arreu del territori, l’estat espanyol, Alemanya, Japó i Corea del sud. Un llegat que, sobretot, ha contribuït a construir un imaginari basat en la dignificació de la memòria, les arrels, les lluites silenciades i la cultura popular del país.

Per a celebrar aquesta trajectòria Xavi Sarrià prepara per al 2024 la gira especial “Música, ràbia i amor”, en la que inclourà una selecció essencial de les cançons més emblemàtiques en un espectacle amb un nou i potent muntatge escènic i audiovisual dirigit per Martí Torras i l’explosiva combinació de festa i emoció que el caracteritzen.

El tancament d’aquesta gira especial del 2024 serà el comiat, temporal, de Xavi Sarrià dels escenaris. Una gira que tindrà dos concerts únics amb la col·laboració d’amics i referents: el 18 de maig al Palau de les Arts de València i el final de gira el 14 de desembre a la sala Razzmatazz 1 de Barcelona. Serà, per tant, una nova ocasió única per gaudir el repertori mític de Sarrià, emocionar-nos i sentir que la vida és això: Música, ràbia i amor.


Escoltar XAVI SARRIÀ

           


VIDEOS Xavi Sarrià

  • XAVI SARRIÀ
    amb ZETAK i SANDRA MONFORT - Música ràbia i amor

    Play

  • XAVI SARRIÀ
    amb La Maria, Noèlia Titana, Xiomara Abello, Rafel Arnal i Pep Botifarra
    Balansiya

    Play

  • XAVI SARRIA & GINESTÀ
    Un foc que creix

    Play

  • XAVI SARRIÀ ft. ELANE
    Causa

    Play

  • XAVI SARRIÀ
    La nit ferida

    Play

  • XAVI SARRIÀ feat PEP GIMENO "BOTIFARRA"
    "No s'apaguen les estreles" (BSO La mort de Guillem)

    Play

  • XAVI SARRIÀ
    Quan ens tornem a abraçar (videoclip) 2019

    Play

  • XAVI SARRIÀ
    A ple pulmó ft. Auxili (videoclip) 2019

    Play

  • XAVI SARRIÀ
    Alliberar-nos (videoclip) 2019

    Play

  • XAVI SARRIÀ
    Ànimes navegables (videoclip) 2018

    Play

  • XAVI SARRIÀ
    La vida sense tu (videoclip directe) 2017
    SALA APOLO, Barcelona

    Play

  • XAVI SARRIÀ
    Amb l'esperança entre les dents (videoclip) 2017

    Play

  • XAVI SARRIÀ
    Renaixem (videolyric) 2017

    Play

DISCOGRAFIA Xavi Sarrià

XAVI SARRIÀCausa

XAVI SARRIÀ
Causa

XAVI SARRIÀ feat PEP GIMENO

XAVI SARRIÀ feat PEP GIMENO "BOTIFARRA"
No s'apaguen les estreles
(BSO La mort de Guillem)

XAVI SARRIÀAmb l'esperança entre les dents

XAVI SARRIÀ
Amb l'esperança entre les dents