| CAT | ES | EN |

A Propaganda pel fet! només el punk rock ens fa feliços… i més si ve d’Ullastrell de la mà de The Anti-Patiks!

El millor grup de punk rock mediterrani, The Anti-Patiks, anuncien nou videoclip per dimarts 3 de maig i ens ensenyen la poteta en forma de teaser (la cosa promet molt, eh?)

El 3 de maig nou videoclip de la cançó “Només el punk rock em fa feliç”, single de l’EP homònim de tres temes que veurà la llum a finals de maig

El nou treball s’editarà en vinil de 7” i les precomandes seran obertes a la botiga online de Propaganda pel fet! el mateix 3 de maig amb descàrrega immediata de les tres cançons!

El proper dimarts 3 de maig el millor grup de punk rock mediterrani, The Anti-Patiks i directament des d’Ullastrell, posaran en circulació el videoclip que han parit per acompanyar el single d’avançament del seu nou treball discogràfic. “Només el punk rock em fa feliç” és un temarral de punk rock mediterrani que dóna nom també a l’EP que el grup publicarà a finals de maig i vindrà acompanyat d’un fantàstic videoclip del qual avui us avancem un teaser que ja deixa veure que la cosa no va en broma i que l’estiu del 2016 l’hem de viure a ritme punk rock, a ritme mediterrani, a ritme de punk rock mediterrani! Amb la sortida del videoclip i del single el proper dimarts 3 de maig també s’obrirà el període de precomandes del disc a través de la botiga online de Propaganda pel fet!, un disc que s’editarà en format vinil de 7” i que comptarà amb el tema de marres a la cara A i dues noves perles a la cara B. Tots els que feu la precomanda del vinil, tindreu descàrrega immediata de les tres cançons del disc. Els que no sigueu fans del vinil i no feu la precomanda, haureu d’apretar el mode ‘bucle’ al reproductor de youtube i aguantar-vos fins a finals de maig per sentir la resta de material, que no es farà públic fins aleshores. Avui, us deixem amb la portada de l’EP i amb el teaser del videoclip. The Anti-Patiks manelegeu i, tanmateix, moleu! Només el punk rock ens fa feliç!

Veure teaser nou videoclip "Només el punk rock em fa feliç"


LA RAÍZ

LA RAÍZ

XAVI SARRIÀ

XAVI SARRIÀ

OBRINT PAS

OBRINT PAS

ZOO

ZOO

AUXILI

AUXILI

TRIBADE

TRIBADE

VALIRA

VALIRA

MAL ÉLEVÉ

MAL ÉLEVÉ

BOIKOT

BOIKOT

SMOKING SOULS

SMOKING SOULS

FELIU VENTURA

FELIU VENTURA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

DOCTOR KRÁPULA

DOCTOR KRÁPULA

SARA HEBE

SARA HEBE

ALL-STAR KARAOKE

ALL-STAR KARAOKE

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MOUSSU T e lei JOVENTS

MOUSSU T e lei JOVENTS

TREMENDA JAURÍA

TREMENDA JAURÍA

Propaganda pel fet! Botiga Online Shop