“Parèntesi” és el segon single+clip d’avançament de ‘Guaret’, el nou disc d’Auxili

Després de dos anys de silenci absolut, la banda ontinyentina Auxili publicarà el seu esperadíssim nou disc 'Guaret' el dimecres 30 de març a les 21h en exclusiva a Spotify amb les col·laboracions destacades de La Maria, Tribade i Les Chikos del Maíz

Auxili van obrir la llauna el desembre amb el primer single "Diga-li"; i aquest 18 de març ens avancen el segon i darrer single+clip del disc, "Parèntesi", un reggae del coret 100% marca de la casa!

El disc ja està disponible en pre-comanda a guaret.ppf.cat; i les primeres dates de presentació en directe ja són públiques i inclouen la Telecogresca de BCN el 2 d’abril, el Festiuet el 9 d’abril, el Viña Rock a finals de mes, el Flames de Manresa el 24 de juny i el Feslloc el 9 de juliol


Escoltar AUXILI

                 


Auxili torna. Després de l’aturada de màquines al remat de la gira ‘Tresors’ a finals de 2019 i de dos anys de silenci absolut, els ontinyentins anunciaven que tornen a la palestra el passat desembre amb la publicació de “Diga-li”, el primer single del seu nou disc ‘Guaret’ que es publicarà en exclusiva a Spotify el dimecres 30 de març a les 21h. El nou àlbum compta amb les col·laboracions destacades de la cantaora d’estil valencià La Maria, les raperes barcelonines Tribade i l’alfa i l’omega del rap combatiu valencià i estatal, Toni i Nega de Los Chikos del Maíz que, alerta, fan col·labo vocal en valencià per primer cop en la història!

D’entre els nous cogombres que Auxili ens han preparat a 'Guaret' presentem "Parèntesi", segon single+clip d’avançament del disc, un reggae del coret 100% Auxili que torna fer referència al concepte general, doncs el guaret és un breu parèntesi, un temps mort, com explica la banda: “Ens semblava genial poder acabar el disc tancant este parèntesi i acabant el guaret, tornar als escenaris i reprendre la nostra vida com a grup. Un reggae del coret cent per cent Auxili amb una lletra molt sincera i bonica, escrita a meitat confinament, que parla del poble, del pare i de la mare, de casa. I de com els hem trobat a faltar en esta llarga pandèmia. Com no, també parla de tots i totes els nostres seguidors i seguidores i de les ganes que tenim de retrobar-se amb ells i elles. Una de les cançons més boniques que mai hem fet i que al videoclip que l’acompanya hem intentat reflectir eixa enyorança familiar i casolana. Tanquem el parèntesi i s’acaba el Guaret”.

ESCOLTAR "PARÈNTESI"


Segueix Auxili

Segueix a Auxili a INSTAGRAM, a FACEBOOK, al canal de YOUTUBE i a SPOTIFY


VIDEOS Auxili

  • AUXILI
    Parèntesi (videoclip)

    Play

  • AUXILI
    Diga-li! (videoclip)

    Play

  • AUXILI
    Hui la liem (2018)

    Play

  • AUXILI
    Foc i vent (Festivern 2016-17)

    Play

  • AUXILI
    No puc deixar-te (videoclip)

    Play

  • AUXILI
    L'ona (videoclip)

    Play

  • AUXILI
    Detonem l'estona (videoclip)

    Play

  • AUXILI
    Dolç atac (videoclip)

    Play

DISCOGRAFIA Auxili

AUXILIGuaret

AUXILI
Guaret

AUXILITresors

AUXILI
Tresors

AUXILIInstants cremant

AUXILI
Instants cremant

AUXILIDetonem l'estona

AUXILI
Detonem l'estona

AUXILIDolç atac

AUXILI
Dolç atac