ZOO presenten ‘Raval’ aquesta setmana a l’Apolo i l’Stroika amb totes les entrades venudes!

ZOO arriben a Catalunya per presentar en directe el nou disc ‘Raval’ i arrasar l’Apolo (dimecres 26 abril – entrades esgotades), l’Stroika (divendres 28 abril – entrades esgotades) i el festival Strenes de Girona (darreres entrades a la venda)

El grup va començar la gira de presentació de ‘Raval’ a la Sala República de València el passat dijous amb tot el paper venut i més de 1.200 persones van embogir amb el nou espectacle en directe dels de Gandia

Signatura de discos: ZOO seran aquest dimarts al vespre a Partisano BCN per signar exemplars de ‘Raval’

La gira de ‘Raval’, el nou disc de ZOO, ja ha començat: la metxa és encesa i les detonacions ja s’han fet sentir. ZOO donaven el tret de sortida al nou tour el passat dijous 20 d’abril a la Sala Repvblicca de València, amb totes les entrades esgotades i més de 1.200 persones tornant-se boges amb el nou espectacle i les noves cançons en directe.

Aquesta setmana és el torn del Principat i ZOO aterren amb ganes de fer d’aquestes properes jornades unes noves cites memorables. La primera detonació en directe serà dimecres 26 d’abril a l’Apolo de Barcelona, la presentació oficial de ‘Raval’ a la capital i una nit que molts i moltes estan esperant en candeletes: les entrades estan esgotadíssimes des de fa setmanes! Divendres serà el torn de la sala Stroika a Manresa, on ZOO ja va presentar el seu primer disc amb un sold-out màgic juntament amb At Versaris. Per no perdre la tradició manresana... per la cita de divendres a Stroika tampoc queden entrades! El colofó final serà dissabte al Festival Strenes de Girona a La Mirona de Salt: si us heu quedat sense entrades per Barcelona o Manresa, no us quedeu amb les ganes i aprofiteu que encara queden les darreres entrades a la venda pel dissabte a terres gironines!

SIGNATURA DE DISCOS: per calfar l’ambient com és degut, ZOO seran dimarts de 19:30h a 20:30h Partisano BCN (C/ de les Sitges, 8 · BCN) per signar discos! Passeu a fer-la petar i porteu amb vosaltres el vostre ‘taker’ de confiança!!!!

Dimarts 25/04/2017
De 19:30h a 20:30h
SIGNATURA DE DISCOS!
Partisano BCN
C/ de les Sitges, 8 · BCN

----------

Dimecres 26/04/2017 - 20:30h
BARCELONA (Barcelonès) · APOLO
ENTRADES EXHAURIDES / SOLD OUT

Divendres 28/04/2017 - 22:00h
MANRESA (Bages) · STROIKA
ENTRADES EXHAURIDES / SOLD OUT

Dissabte 29/04/2017 - 22:30h
GIRONA (Gironès) La Mirona
ÚLTIMES ENTRADES!


TOTES LES DATES DE LA GIRA!


LA RAÍZ

LA RAÍZ

XAVI SARRIÀ

XAVI SARRIÀ

OBRINT PAS

OBRINT PAS

ZOO

ZOO

AUXILI

AUXILI

NATIVA

NATIVA

TRIBADE

TRIBADE

VALIRA

VALIRA

MAL ÉLEVÉ

MAL ÉLEVÉ

BOIKOT

BOIKOT

SMOKING SOULS

SMOKING SOULS

FELIU VENTURA

FELIU VENTURA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

DOCTOR KRÁPULA

DOCTOR KRÁPULA

SARA HEBE

SARA HEBE

ALL-STAR KARAOKE

ALL-STAR KARAOKE

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MOUSSU T e lei JOVENTS

MOUSSU T e lei JOVENTS

TREMENDA JAURÍA

TREMENDA JAURÍA

Propaganda pel fet! Botiga Online Shop