ZOO anuncien les primeres dates de la seva gira ‘Llepolies 2021’ i estan arrasant en totes les ciutats que visitaran

Amb "Avant" i "Llepolies", els seus dos primers singles, van signar l’anhelada tornada que van prometre, una tornada que adquirirà una nova dimensió amb el llançament del seu nou àlbum el proper 26 de març

Un cop ‘Llepolies’ vegi la llum, el col·lectiu musical es llençarà a la carretera, recorrent escenaris i esgotant entrades a tots els events confirmats fins el moment: Telecogresca BCN (10 d’abril), Festival Strenes de Girona (24 d’abril), Teatro Gran Vía de Madrid (8 de maig), Muelle 12 del Port d’Alacant (15 de maig), La Marina de València (5 i 6 de juny) i Vibra Festival de Manresa (18 de juny)

Un primer avanç d’aquesta gira, que els farà recórrer multitud de ciutats i escenaris

Barcelona, Girona, Madrid, Alacant, València i Manresa han estat les primeres ciutats confirmades de la gira 2021 de ZOO, suposant des del primer moment una autèntica revolució. Una revolució que en molt poques setmanes s’ha saldat amb dobles passes i aforaments complets. D’aquesta manera, el col·lectiu musical donarà la benvinguda al que serà el seu proper disc, que portarà per títol ‘Llepolies’ i que veurà la llum el proper divendres 26 de març. La millor manera de signar la seva tornada després de finalitzar la seva gira “2K19” al novembre de 2019 al Palau Sant Jordi de Barcelona, on van penjar el cartell d’entrades esgotades i on van cantar per més de 5.000 ànimes.

I enmig d’aquesta voràgine de concerts i presentacions en directe, ZOO han començat a obrir camí i soltar les primeres píndoles del seu nou àlbum. A principis de gener van irrompre amb "Avant", amb la qual van arrasar, i és que en un parell de mesos acumula prop de 500.000 visualitzacions. Però és que a mitjans de febrer va arribar el torn de "Llepolies", la cançó que dóna títol al seu anhelat treball discogràfic. Una nova cançó que continua amb l’estela de la primera i que en un parell de setmanes té més de 285.000 visualitzacions a YouTube

Dos temes amb els quals obriren la bretxa i que, de moment, els farà recorrer el Telecogresca (10 d’abril), Festival Strenes (24 d’abril); Teatro Gran Vía de Madrid (8 i 9 de maig), on després de penjar el sold out pels dos primers passes, han obert un tercer, pel qual encara queden entrades; Muelle 12 del Port d’Alacant (15 de maig); La Marina de València (5 i 6 de juny); i Vibra Festival de Manresa (18 de juny). Sis ciutats que suposen sols el primer tast de tot el que queda per confirmar.






ZOO

ESCOLTAR ZOO