| CAT | ES | EN |

En marxa la primera ronda dels Premis Enderrock 2017 per votació popular!

Fins el 22 de gener hi ha obertes les votacions per triar els guanyadors dels Premis Enderrock per votació popular del 2017!

Auxili, KOP, Kòdul i The Anti-patiks nominats a la categoria de ‘millor disc pop-rock’ del 2016

Podeu triar en obert també el millor artista, artista revelació, artista en llengua no catalana i millor directe del 2016

Els tradicionals Premis Enderrock són a tocar. L’edició d’enguany, Premis del 2017, recollirà el bo i millor del que ha passat musicalment a casa nostra el darrer any. Els premis de la critica ja estan criticats: els experts i expertes han dictaminat sentència i aquí teniu els resultats, viam si us sona! Ara és el moment de la veu del poble: registreu-vos aquí i voteu allò que millor us sembli... la bona nova és que hi ha molta cosa per remenar! Des de Can Propaganda pel fet! ja us avancem que a la categoria de ‘millor disc pop-rock del 2016’ hi trobareu quatre fantàstics candidats sense desmerèixer la resta de corrua:

Auxili, per ‘Instants cremant’
Kòdul, per ‘Sense mirar enrere’
KOP, pel dobleCD+llibre ‘Radikal’
The Anti-Patiks, per ‘Només el punk rock em fa feliç’

Les categories de millor artista, millor artista revelació, millor artista en llengua no catalana i millor directe de 2016 són en obert i estan esperant el vostre criteri!
Recordeu que teniu fins el 22 de gener, dia que es tancarà la primera fase de votacions.

Molta sort a tothom!


Propaganda pel fet! Botiga Online Shop