| CAT | ES | EN |

The Anti-Patiks i Auxili al Castanyada Rock de Piera!

Una de les cites imprescindibles de la tardor arriba dilluns 31 d’octubre a Piera: enguany el Castanyada Rock gratis amb The Anti-Patiks i Auxili entre altres!

The Anti-Patiks seran també a l’OutroFest de Badalona el dissabte 29 d’octubre i el 4 i 5 de novembre a Girona i Castellserà!

Auxili no aixequen el peu de l’accelerador i a més de Piera seran divendres al Pintorrock, dissabte a Cocentaina i el novembre a Vandellòs i Ribes!

Una de les cites imprescindibles de la tardor a Catalunya és el Castanyada Rock de Piera, que enguany serà gratuït i comptarà amb fins a 6 grups en directe a més de punxa-discos de remat de festa. La cita és a Piera, a Cal Sanahuja, a partir de les 20:30h. Com a actuacions destacades tindrem als herois de la milícia del punk-rock The Anti-Patiks i als reggae masters d’Ontinyent Auxili. Completen el cartell Remolke, Cor Fort, Strombers i Ojo de Buen Cubero, a més de Pd Efa. La tardor arriba carregadeta i no només per castanyada! Alerta que The Anti-Patiks també participen al bogíssim Outro Fest de l’Estraperlo (Badalona) el dissabte 29 d’octubre, el 4 de novembre a les Fires Alternatives de Girona i el 5 de novembre actuaran a Castellserà! Auxili tampoc ens ho posen difícil i tenim on triar per gaudir del seu reggae en directe les properes setmanes: divendres 28 d’octubre al PintorRock de El Morell, dissabte 29 d’octubre a Cocentaina i ja al novembre, el dia 12 a Vandellós i el 26 a Ribes.

Tots els concerts de The AntiPatiks
Facebook The AntiPatiks
Web The AntiPatiks

Tots els concerts de Auxili
Facebook Auxili
Web Auxili


Propaganda pel fet! Botiga Online Shop