| CAT | ES | EN |

The Anti-Patiks ens regalen nou single 'Fent el préssec'!

'Fent el préssec' és el nou single doble dels herois de la milícia punk rock catalana: The Anti-Patiks!

Els d'Ullastrell ens presenten dues noves canonades d'energia pura després de publicar el seu primer elapè 'Comptes vells, baralles noves' el passat febrer

giraantipatiksliveuriboig

 

El millor grup de (punk) rock català del moment publicava a principis d'any el seu nou disc titulat 'Comptes vells, baralles noves', via Propaganda pel fet! i que, per descomptat, trobareu a la botiga online (anem bogíssims).

Després de girar arreu dels Països Catalans durant els darrers quatre mesos en suport del nou àlbum (amb visites sonades també als regnes veïns, portant gresca i xerinola a tots els escenaris trepitjats i obrint per a grans del punk), els d'Ullastrell han fet un petit altu en el camí i... SORPRESA! ens obsequien amb dos nous temes en format de single!

'Fent el préssec' (com no podia ser d'una altra manera) conté dues noves píndoles de caña marca de la casa: el tema homònim, que no arriba al minutet de descàrrega de mala llet màxima per a tots aquells als que veiem a venir i fan el préssec (són legió, malauradament) + 'Caps buits', que passa justet dels 60'' i només entendreu si l'escolteu però ja rotllo rapidíssim!

Aquest single de moment només circularà de manera digital i a través del bandcamp del grup.


Propaganda pel fet! Botiga Online Shop