The Anti-Patiks: que Deu salvi a l’Evaristo... i a l’Artur!

Els herois del punk-rock català d’Ullastrell obren dissabte per Gatillazo a l’Stroika!

Des de l’ajuntament sense bandera espanyola ens informen que la milícia punk-rocker ja prepara noves cançons pel 2016!

Encara no heu sentit el cover dels Pistols dedicats al President (en funcions) Artur Mas???

El més i millor grup de (punk) rock català, The Anti-Patiks, continuen presentant el seu darrer compendi de cançons ‘Comptes vells, baralles noves’ (Propaganda pel fet! · 2015). La propera cita en directe és d’aquelles que no us podeu perdre: aquest dissabte, a Can Stroika, i obrint per l’Evaristo i la seva colla de Gatillazo! No és la primera vegada que el mite del punk euskaldún i els sapastres d’Ullastrell comparteixen tarima i la cosa promet ésser ben sonada!

Per altra banda, us recordem que en els temps que corren i com va dir Ramón Espadaler, ‘Un país no és país fins que no té punk rock’. És per això que si encara no heu sentit el darrer hit dels The Anti-Patiks, “Déu salvi l’Artur Mas” (enverinada versió del clàssic dels Pistols “God Save the Queen”), és que esteu badant molt!

A més, i a mode d’spoiler, us informem que des de l’ajuntament d’Ullastrell (la vila on no hi ha bandera espanyola des de fa anys i tampoc en fan cap promoció, que no cal... no la tenen i punt), ens ha arribat un fax on ens anuncien que el grup local està preparant noves cançons per a un previsible assalt musical a l’Instituto Cervantes el proper 2016. Ai mare...

THE ANTI-PATIKS
Dissabte 28 novembre
Stroika · Manresa
21h · 12€ / 15€
+Gatillazo +Golpe De Rabia
Entrades online


Propaganda pel fet! Botiga Online Shop