The Anti-Patiks a l’assalt gal: Le Petit Cochon French Tour 2015!

Els punkrockers més irreductibles del llogarret vallesà, Ullastrell, travessen els Pirineus en un mini-tour de tres dates!

Béziers, Perpinyà i el festival Fiesta La Mass de Rennes són les cites per dijous 1, divendres 2 i dissabte 3 d’octubre

The Anti-Patiks actuaran divendres amb The Toasters, Oi Polloi, Skarface i molts altres!

Diu que estan esveradíssims i que ho volen fer saber fins i tot més enllà dels Pirineus. El millor grup de (punk) rock català del moment i des d’Ullastrell, The Anti-Patiks, continua patejant escenaris i presentant el seu darrer àlbum ‘Comptes vells, baralles noves’ (Propaganda pel fet! 2015) i aquest proper cap de setmana estrenaran l’octubre amb incursió a l’estat francès en un mini-tour que els ha de dur a Béziers, Rennes i Perpinyà. El dia fort serà el del mig, ben lluny de la mediterrània i d’Ullastrell i cap al cantó de París: Rennes. The Anti-Patiks prendran part del festival de ska i punk Fiesta La Mass i comparteixen nit i cartell amb grups mítics com The Toasters, Oi Polloi o Skarface, entre altres. Dijous de pujada passen per Béziers i dissabte de baixada els trobareu a Perpinyà, al no-gens-menys mític Le Crockmore amb el grup Masta Kill.

Senyors i senyores, ja sabeu el que va dir l’ex-excel·lentíssim Jordi Pujol: ‘La llibertat no existeix, el punk rock sí’. Doncs això! Que no us enganxin cantant la Marsellesa amb la tricolor al coll (o al logo)!

Flyer de "LE PETIT COCHON FRENCH TOUR"Cartell de la FIESTA LA MASS


Propaganda pel fet! Botiga Online Shop