| CAT | ES | EN |

KOP i The Anti-Patiks a l’edició d’enguany del Tupa Tupa Fest!

Dissabte torna a Vilafranca del Penedès una de les cites ineludibles pels amants de la canya i en solidaritat amb la Fundació AME (atròfia muscular espinal)

Enguany hi ha un cartell de luxe del qual destaquem les actuacions de KOP, presentant ‘Radikal’, i The Anti-Patiks, presentant nou EP 100% punk rock mediterrani

Completen una nit èpica els Ratos de Porao (BR), Àngelus Àpatrida, Lendakaris Muertos, Los Chikos del Maíz, Manolo Kabezabolo i molts altres!

Dissabte la zona esportiva de Vilafranca del Penedès aculll una nova edició del Tupa Tupa Fest, festival de 8 hores de música non-stop amb nou bandes del millor metal, hardcore i punkrock del panorama musical nacional i internacional en soldaritat amb la FundAMe, fundació que fomenta la recerca de l’AME (atròfia muscular espinal) i intenta millorar la qualitat de vida dels afectats.

Els amants de la canya teniu cita obligada aquest dissabte al Tupa Tupa, que enguany presenta el que és segurament el seu millor cartell fins a la data. Destaquem les actuacions de KOP, que seran a l’escenari 1 a les 23:30h per descarregar la seva artilleria pesant i presentar el seu nou treball ‘Radikal', i també de The Anti-Patiks, que tenen la missió de cloure el festival a les 04h del matí i que de ben segur posaran del revés el festi amb el seu punk rock mediterrani. L’actuació dels d’Ullastrell serà la cirereta perfecta per un festi que obre portes a les 18:45h i que comptarà també amb les actuacions de El Noi del Sucre, Sabotatge, Los Chikos del Maíz, Lendakaris Muertos, Ratos de Porao, Angelus Apatrida i Manolo Kabezabolo! #CanyaiSolidaritat

Tota la informació, horaris i entrades (anticipades fins avui divendres 17 de juny), aquí:
Facebook Tupa Tupa Fest
ESDEVENIMENT Facebook Tupa Tupa Fest
WEB Tupa Tupa Fest

KOP i THE ANTI-PATIKS
TUPA TUPA FESTIVAL
18 de juny de 2016
VILAFRANCA DEL PENEDÈS
18:45h a 05h · 15€
Entrades anticipades online
http://tupatupafest.com/entrada/


Propaganda pel fet! Botiga Online Shop