| CAT | ES | EN |

Fes-te amb ‘Radikal’, nou llibre + 2xCD de KOP, abans que ningú!

El nou disc de KOP, ‘Radikal’, ja disponible en precomanda a través de la nostra botiga online: t’arribarà abans que ningú!!

El 26 de febrer ‘Radikal’ serà disponible en digital i el 6 de març a les botigues l’edició física (llibre i doble CD)!

Reserva ara el teu exemplar de ‘Radikal’ en el format que més et moli només fins el 4 de març!

 

El nou treball de KOP, titulat ‘Radikal’, era més necessari que mai. La metal band contestatària per excel·lència de casa nostra sap estar a l’alçada de les circumstàncies i s’ha superat facturant el que és, ja us ho diem ara, el seu millor disc fins el moment: ‘Radikal’ arriba amb un format brutal de llibre i doble CD amb 17 canonades d’aúpa!

Fins el moment KOP ens havien avançat el videoclip amb el primer single d’aquest nou treball, la cançó que obre el CD #1, “Ciutat Morta”, que ha posat les xarxes del revés i que podeu recuperar aquí si encara no li heu fet cas (veure vídeoclip). Ara és el moment d’anunciar-vos que la música de ‘Radikal’ serà disponible en digital a partir del 26 de febrer i que l’obra mestra, amb tota la seva contundència (llibre i doble CD), la trobareu a les botigues a partir del 6 de març.

ALERTA! PRECOMANDA JA DISPONIBLE!

Si reserveu ara el vostre exemplar de
‘Radikal’ en edició física a través de la nostra botiga online, tindreu ‘Radikal’ a casa abans no arribi a les botigues! Fins el 4 de març podeu triar un dels quatre formats que us oferim en exclusiva: format llibre+2xCD per només 18€, format llibre+2xCD i samarreta per 26€, format doble CD per 12€ o format doble CD + samarreta per 19€.

18€

12€

12€


Propaganda pel fet! Botiga Online Shop