| CAT | ES | EN |


Brain Damage

Després de més de 12 anys d'existència, una vegada més, Brain Damage es reinventa i ens atrapa, altre cop, a contrapeu i per on menys ens ho esperàvem.

La marxa del baixista Raphaël Talis deixa el mític duet en les solitàries però eficients mans de Martin Nathan. Nathan, i els seus aparells de feina habituals (multipistes, mesclador i multiefectes) lidera en solitari el projecte i ens ofereix una nova direcció.

Si el so de Brain Damage sembla romandre sempre personal i identificable, aquest cop està tenyit per un color decididament més 'roots'. A més, l'espectacle no es realitza des de l'escenari, sinó davant de la taula de so: les BRAIN DAMAGE DUB SESSIONS tenen el bo i millor de la filosofia del 'sound system'!

Per la creació d'aquesta nova faceta, Nathan compta amb la participació de noms habituals de Brain Damage i l'escena francesa: Sir Jean, Brother Culture, Madu Messenger, M. Parvez, Tena Stelin, Learoy Green i també la secció de vents d'ArtDeko. Les sessions d'estudi han estat intenses i els materials resultants seran la matèria primera amb la que Nathan jugarà al remix en directe per les DUB SESSIONS

Aquestes productives sessions d'estudi tenen ja presència discogràfica assegurada. A finals de 2011 apareixia la cançó "Royal Salute", amb Sir Jean (Mei Tei Sho, Le Peuple de l'Herbe) dins la recopilació JFX 100 del segell Jarring Effects i el 23 d'abril de 2012 és la data escollida per fer efectiu el llançament, en vinil, de l'EP d'avançament del llarga durada que veurà la llum a l'octubre. L'EP conté quatre cançons: les impactants "Royal Salute" i "Tanx for life", cavalgades per Sir Jean, i una versió de cada peça (en format sound system i en format unplugged).

Després d'haver-se situat lluny de l'escola dub anglo-jamaicana, Brain Damage amb les Dub Sessions ens en proposa la seva versió aquest 2012!

ANY DE FUNDACIÓ: 1997
LOCALITAT: Saint Etienne
ESTIL: electro dub
WEB

CONTRACTACIÓ
VOLS CONTRACTAR UN CONCERT D'AQUEST ARTISTA?
Contacta amb nosaltres per tenir més infos, condicions i disponibilitats.
Xavier Angulo (+34) 938 787 488 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.