Extra, extra: Auxili vénen de nou!

La banda ontinyentina anuncia retorn a la palestra després de l'aturada de màquines a finals de 2019 amb el tancament de la gira del seu darrer àlbum 'Tresors'

Auxili torna i estem d'enhorabona: amb aquest retorn torna la dansa, tornen els xiquets de La Vall, torna un dels millors grups de l'escena del país!

Després de 2 anys de silenci absolut i una pandèmia pel mig, la banda ontinyentina Auxili ha anunciat avui a xarxes socials que vénen de nou: torna Auxili! El grup ha publicat un breu comunicat i l'ha acompanyat d'un petit vídeo en el que es conjuguen imatges històriques de la fulgurant trajectòria de la banda amb noves imatges que remeten al que possiblement pot ser la localització i l'attrezzo d'un possible nou videoclip. Auxili ens conten que necessitaven tornar i que reprenen les cançons i els escenaris. De moment, us instem a seguir-los a xarxes socials i a les principals plataformes de difusió musical i també comuniquem que la contractació de concerts pel 2022 és oberta a través del mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

ESCOLTAR AUXILI