| CAT | ES | EN |

El clip “Los borbones son unos ladrones” aconsegueix 1 milió de reproduccions 24 hores després de la seva publicació (ja disponible a Spotify)

>>>SOLIDARITY DOWNLOAD<<< | SPOTIFY | APPLE MUSIC

“Los Borbones son unos Ladrones” ha aconseguit més d’un milió de reproduccions 24 hores després de la seva publicació i ser número 1 en tendències a YouTube

La cançó, que es va estrenar dilluns 9 d’abril amb un videoclip gravat a la presó Model de Barcelona, ja està disponible a Spotify

Continua llegint


L’escena musical estatal pren posicions davant l’ofensiva repressiva de l’estat espanyol amb la cançó i el clip “Los borbones son unos ladrones”

>>>SOLIDARITY DOWNLOAD<<<

SPOTIFY

Una iniciativa nascuda arran un tweet viral d’un dels MCs d’At Versaris aconsegueix coordinar i aglutinar una resposta massiva del món del hip hop davant la deriva repressiva de l’estat espanyol amb un objectiu clar: reptar la maquinària judicial mitjançant l’assumpció col·lectiva i solidària de les responsabilitats penals de les líriques condemnades als “casos” Valtonyc, Hasél o La Insurgencia

“Los borbones son unos ladrones” s’estrena el dilluns 9 d’abril amb format de cançó denúncia coral i un videoclip enregistrat a la presó Model de Barcelona amb la participació d’artistes punters de totes disciplines de la cultura del hip hop: cantants de rap, turntablism, graffiters y break-dancers donen forma a una proposta de denúncia que se suma a la campanya continua del col·lectiu #NoCallarem

Continua llegintAt Versaris

At Versaris és una banda formada per Pau Llonch (ex membre de Batzak), Rodrigo Laviña (ex membre de Pirat's Sound Sistema) i Joan Riera o DJ Singular. Són un dels grups de rap en català més consolidats, i els pioners a utilitzar aquesta llengua i aconseguir difusió i reconeixement. Les lletres del grup toquen un gran ventall de temàtiques, entre les quals destaquen les que posen de manifest la seva militància anticapitalista.

El 2007 van llançar "Va Amb Nosaltres", un treball la sonoritat del qual ha estat conegudament autocriticada pels mateixos membres del grup, però que destaca ja per una gran qualitat lírica i per l'eclecticisme de les produccions musicals, la majoria de les quals assumides per Pau Llonch i el DJ de la banda en aquells moments, el DJ Bel. L'any 2008 van presentar "La Vida Són 2 Dies… Cedir-la o Guanyar-la!", un Maxi que conté 4 temes, avanç d'un nou treball que veuria la llum el 2009, "A cada Passa".

Han participat en esdeveniments com l'Hipnotik Festival de Barcelona, el Senglar Rock de Lleida, El Mercat de Música Viva de Vic, el Festival Cruïlla de Cultures amb qui van compartir escenari amb Keny Arkana, o a la programació del Teatre Grec de Barcelona i han visitat també els EUA (Nova York, Hip hop Global throwdown, Austin, SXSW i Houston), Euskal Herria, Itàlia (Roma), França (Marsella), Galiza, etc.

El 18 de juliol de 2009 van lliurar "A cada passa", el seu segon LP, amb el qual van obtenir el premi per votació popular a millor disc de 2009 de la modalitat de pop-rock per la revista Enderrock.

A partir de la primavera de 2010 At Versaris engega juntament amb la banda de jazz-rock Astrio una gira, “At Versaris i Asstrio, per principis elegants”, que s'allargà fins al juny de 2011 per l'immillorable rebuda de la crítica i el públic. De fet, obtenen a finals de 2010 el premi ARC a millor grup de l'any en la categoria "Jazz/blues".

A principis de 2013 treuen un nou EP titulat "No fear", amb la col·laboració destacada de Invincible de Detroit i el seu DJ i productor i Waajeed, i anuncien que propers llançaments de nou material en format de lliure descàrrega i distribució.

"Allà on acaba la moda absurda i les herències musicals del subsòl es respecten. Allà on el discurs del rap és sincer i no una façana de mediocre egolatria. Allà on usar la pròpia llengua no és estètic sinó naturalment obvi. Allà on, com deia Gramsci, la cultura no és una pila de dades enciclopèdicament (des)ordenades, sinó un graó cap a la consciència de classe i anticapitalista... Allà comença el rap d'At Versaris."

ANY DE FUNDACIÓ: 2004
LOCALITAT: Sants / Sabadell / Olesa
ESTIL: hip hop
WEB

CONTRACTACIÓ
VOLS CONTRACTAR UN CONCERT D'AQUEST ARTISTA?
Contacta amb nosaltres per tenir més infos, condicions i disponibilitats.
Litus Tenesa (+34) 938 787 471 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.