Miquel Gil i Botifarra recuperen el Principal de València amb un NUS ben especial!

Avui divendres la cultura valenciana recupera el Teatre Principal amb un ‘Especial 3 Anys del NUS’ de Miquel Gil i Pep Gimeno “Botifarra”

L’espectacle comptarà amb les intervencions especials de Vicent Torrent, Miquel Gironés, Mara Aranda, Silvia Ampolla, Feliu Ventura, Pau Alabajos, Dani Miquel i Lola Tortosa

El retorn a la normalitat cultural del Principal es rematarà dissabte amb un altre especial: “Veriueu-ho Show” del gran Xavi Castillo amb els A-Phònics fent de backing band!

Després de molts anys amb les portes tancades a la cultura del país, el Teatre Principal de València torna a acollir amb normalitat artistes i espectacles de casa. Aquest cap de setmana el Teatre Principal obre les portes i acull un programa doble per celebrar la tornada a la normalitat. Divendres, Miquel Gil i Pep Gimeno ‘Botifarra’ volen posar del revés València amb el seu exitós espectacle conjunt, NUS. Al seu ja mític diàleg a dos, cançonetes, anècdotes i pedagogia del roots valencià, s’hi sumaran de manera excepcional un bon grapat d’artistes i cantants per a fer una versió especial de “3 anys del NUS”. Si hi feu cap, gaudireu d’un show especial de Gil i Boti salpebrat amb les intervencions de Vicent Torrent, Miquel Gironés, Feliu Ventura, Mara Aranda, Silvia Ampolla, Pau Alabajos, Dani Miquel i Lola Tortosa! Dissabte el Principal programa també un especial del “Veriueu-ho Show”, amb Xavi Castillo liant-la grossa acompanyat de la banda de rock A-Phònics!

MIQUEL GIL i PEP GIMENO BOTIFARRA
ESPECIAL 3 ANYS DEL NUS

8 de gener
Teatre Principal · València
20:30h
Anticipades a partir de 13€ aquí
Taquilla a partir de 18€


VIDEOS Miquel Gil

  • MIQUEL GIL - Entrevista 'Per Marcianes'

    Play

  • MIQUEL GIL - Rosa de paper (directe Vilaweb)

    Play

  • MIQUEL GIL - Rosa de paper (directe Canal 33 'De prop')

    Play

DISCOGRAFIA Miquel Gil

MIQUEL GILPer marcianes

MIQUEL GIL
Per marcianes

MIQUEL GIL& Manel Camp Tio amb David Pastor

MIQUEL GIL
& Manel Camp Tio amb David Pastor

MIQUEL GILEixos

MIQUEL GIL
Eixos

MIQUEL GILEn Concert

MIQUEL GIL
En Concert

MIQUEL GILMundocafe

MIQUEL GIL
Mundocafe

MIQUEL GILKata

MIQUEL GIL
Kata

MIQUEL GILTerregada

MIQUEL GIL
Terregada

MIQUEL GILOrganic

MIQUEL GIL
Organic

MIQUEL GILBuscando tu olor

MIQUEL GIL
Buscando tu olor