| CAT | ES | EN |

Uniu-vos al #CanalTelegram de Propaganda pel fet!

Obrim noves vies de comunicació i contacte amb totes vosaltres i estrenem canal de Telegram: uniu-vos-hi, és ben senzill!

Al canal Telegram de Propaganda pel fet! us informarem en primícia de les darreres novetats i notícies i us oferirem continguts exclusius i amb comunicació directa!

En aquesta notícia us expliquem com fer-ho: és de bades i ho tindreu enllestit en 5 minuts!


A Can Propaganda pel fet! l’olla bull més que mai i ens encanta compartir totes les enredades de la casa amb tots vosaltres. Habitualment ho fem a través de les notícies gairebé diàries que pengem al nostre lloc web (www.ppf.cat) i que després fem córrer via Facebook i Twitter: novetats discogràfiques, notícies relacionades amb els grups de la casa, concerts, sortejos i promocions a la botiga online, actualitat musical… El segle XXI no para de donar-nos disgustos, però també coses bones! I una és que ens podem adreçar a vosaltres, si voleu, de moltes maneres i via diferents canals. La novetat de la setmana és que hem obert canal a Telegram. Feu ullada (ja hi ha uns quants continguts publicats) i, si us abelleix, uniu-vos-hi!

QUÈ ÉS?
El canal de Telegram de Propaganda pel fet! és un canal públic a través del qual us informarem, en primícia i de tu a tu, de les darreres novetats de Propaganda pel fet! i dels grups de la casa. A més, i a diferència d’altres canals de comunicació que tenim oberts (com el web, el facebook o el twitter), us hi oferirem continguts exclusius (sortejos directes, recordatoris, recomanacions musicals i altres).

COM HI PARTICIPO?
És molt senzill. És gratis. I revertible: si no t’agrada, ens muteges o deixes el canal! Prometem no abusar i hi haurà, màxim, una comunicació al dia!

1 - Has de tenir l’app de missatgeria Telegram. Aquí la pots descarregar gratis per telèfon o ordinador: https://telegram.org/

2 - Busca’ns com a Propaganda pel fet!, doncs el canal és públic, o clica l’adreça del canal:
https://telegram.me/propagandapelfet

3 - Clica el botó “Unir-se al canal” i ja ho tens!