| CAT | ES | EN |

Uniu-vos al #CanalTelegram de Propaganda pel fet!

Obrim noves vies de comunicació i contacte amb totes vosaltres i estrenem canal de Telegram: uniu-vos-hi, és ben senzill!

Al canal Telegram de Propaganda pel fet! us informarem en primícia de les darreres novetats i notícies i us oferirem continguts exclusius i amb comunicació directa!

En aquesta notícia us expliquem com fer-ho: és de bades i ho tindreu enllestit en 5 minuts!


A Can Propaganda pel fet! l’olla bull més que mai i ens encanta compartir totes les enredades de la casa amb tots vosaltres. Habitualment ho fem a través de les notícies gairebé diàries que pengem al nostre lloc web (www.ppf.cat) i que després fem córrer via Facebook i Twitter: novetats discogràfiques, notícies relacionades amb els grups de la casa, concerts, sortejos i promocions a la botiga online, actualitat musical… El segle XXI no para de donar-nos disgustos, però també coses bones! I una és que ens podem adreçar a vosaltres, si voleu, de moltes maneres i via diferents canals. La novetat de la setmana és que hem obert canal a Telegram. Feu ullada (ja hi ha uns quants continguts publicats) i, si us abelleix, uniu-vos-hi!

QUÈ ÉS?
El canal de Telegram de Propaganda pel fet! és un canal públic a través del qual us informarem, en primícia i de tu a tu, de les darreres novetats de Propaganda pel fet! i dels grups de la casa. A més, i a diferència d’altres canals de comunicació que tenim oberts (com el web, el facebook o el twitter), us hi oferirem continguts exclusius (sortejos directes, recordatoris, recomanacions musicals i altres).

COM HI PARTICIPO?
És molt senzill. És gratis. I revertible: si no t’agrada, ens muteges o deixes el canal! Prometem no abusar i hi haurà, màxim, una comunicació al dia!

1 - Has de tenir l’app de missatgeria Telegram. Aquí la pots descarregar gratis per telèfon o ordinador: https://telegram.org/

2 - Busca’ns com a Propaganda pel fet!, doncs el canal és públic, o clica l’adreça del canal:
https://telegram.me/propagandapelfet

3 - Clica el botó “Unir-se al canal” i ja ho tens!


LA RAÍZ

LA RAÍZ

XAVI SARRIÀ

XAVI SARRIÀ

OBRINT PAS

OBRINT PAS

ZOO

ZOO

AUXILI

AUXILI

BOIKOT

BOIKOT

FELIU VENTURA

FELIU VENTURA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

TREMENDA JAURÍA

TREMENDA JAURÍA

SMOKING SOULS

SMOKING SOULS

SARA HEBE

SARA HEBE

TRIBADE

TRIBADE

ALL-STAR KARAOKE

ALL-STAR KARAOKE

XERRAMEQU

XERRAMEQU

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MOUSSU T e lei JOVENTS

MOUSSU T e lei JOVENTS

DOCTOR KRÁPULA

DOCTOR KRÁPULA

Propaganda pel fet! Botiga Online Shop