| CAT | ES | EN |

Demà divendres, per la Diada, la Propamanta aterra a Barcelona!

Com ja és costum des de fa molts anys, demà ens plantem a Barcelona amb el kiosku de discos... serem tot el dia al Passeig Lluís Companys!

Portem amb nosaltres alegria i un bon stock de discos que inclouen les novetats de la temporada, vinils selectes i una mica (una mica) de fons de catàleg

A la tarda, special marxandatge de Zoo, i a les 21h els de Gandia prenen l'escenari principal d'Arc de Triomf!

Va, va, va... que ja ho tenim aquí! Demà, 11 de setembre, ens alçarem i recordarem al Presidente Allende en el XLII aniversari del seu assassinat. El carajillu, amb un bon wiski, serà per l'Ovidi. I la resta del dia, anirem al Cap i Casal a muntar el tradicional kiosku de CDs a la Mostra d'Entitats del Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf avall). Hi serem tot lo jorn, des del matí i fins el vespre. Ens hi trobareu amb l'alegria característica de les grans ocasions i carregadets del fato corresponent: CDs, DVDs, llibres-CDs i vinils selectes. A la tarda, a més, hi haurà especial seguiment al marxandatge del grup ZOO, que serà un dels protagonistes del gran concert de la nit. Doncs apa, ja ho sabeu. Veniu a veure'ns i alguna cosa us firareu, segur. Però veniu a veure'ns!