Auxili enceten aquest divendres a Alacant la ronda de tancament de la Gira Tresors 2018!

La Sala The One de Sant Vicent del Raspeig acollirà aquest divendres el concert doble de Mafalda i Auxili, amb el qual els d’Ontinyent obren la llauna de la darrera ronda de 4 concerts de la gira d’enguany

Auxili tanquen un any de presentacions del seu nou disc ‘Tresors’ amb 4 dates d’aquí a finals d’any: aquest divendres a Sant Vicent de Raspeig, el 24 de novembre a l’Aglà Fest de Vandellòs, el 29 de desembre al Festival Hatortxu Rock d’Atarrabia i, com no, el 31 de desembre al Festivern de Tavernes de la Valldigna!

No us perdeu el potent directe dels d’Ontinyent a Alacant amb Mafalda, la banda valenciana que estarà presentant el seu nou disc, calent del forn, ‘Palabras forman caos’: entrades anticipades disponibles!

Aquesta tardor i en un moment de forma extraordinari, Auxili són a punt de rematar un 2018 que els ha dut dos regals màgics: l’edició del seu darrer i aclamat disc, ‘Tresors’, i una gira de presentació de més de 50 dates durant la qual han passejat el seu potent directe arreu de l’estat espanyol. Aquesta Gira Tresors 2018 ha dut els d’Ontinyent als principals festivals, des del Viña Rock al Rototom, passant per l’Acampada Jove, el Shikillo Festival, el Diània Festival, San Fermines o el Revenidas entre molts altres. Arriba ara el moment de rematar una magnífica temporada i Auxili encara les 4 darreres dates de l’any i de la gira, començant aquest divendres a la Sala The One de Sant Vicenç del Raspeig amb Mafalda i acabant l’any, com no podia ser d’altra manera, al Festivern de Tavernes de la Valldigna el dia 31 de desembre. Entremig, dues dates ben sonades també: el 24 de novembre a l’Aglà Fest de Vandellòs i el 29 de desembre al Festival Hatortxu Rock d’Atarrabia (Euskal Herria).

Ja teniu disponibles les entrades per no perdre-us les 4 darreres cites en directe amb els d’Ontinyent, que estan en estat de gràcia a sobre l’escenari i remataran l’any amb la maquinària ben greixada! Hui la liem!!!

AUXILI + Mafalda

SALA THE ONE
(C/ del Bronce, 8 - St Vicent del Raspeig)

ENTRADA Anticipada 12€ / Taquilla 15€ Anticipades online Anticipades físiques: Wakanda i Sala The One


LA RAÍZ

LA RAÍZ

XAVI SARRIÀ

XAVI SARRIÀ

OBRINT PAS

OBRINT PAS

ZOO

ZOO

AUXILI

AUXILI

TRIBADE

TRIBADE

VALIRA

VALIRA

MAL ÉLEVÉ

MAL ÉLEVÉ

BOIKOT

BOIKOT

SMOKING SOULS

SMOKING SOULS

FELIU VENTURA

FELIU VENTURA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

DOCTOR KRÁPULA

DOCTOR KRÁPULA

SARA HEBE

SARA HEBE

ALL-STAR KARAOKE

ALL-STAR KARAOKE

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MOUSSU T e lei JOVENTS

MOUSSU T e lei JOVENTS

TREMENDA JAURÍA

TREMENDA JAURÍA

Propaganda pel fet! Botiga Online Shop