| CAT | ES | EN |

Auxili anuncien nova tongada de concerts pel juny i el juliol!

La reggae band ontinyentina ja prepara nou àlbum pel 2018 però no oblida els escenaris estivals: 12 cites pel juny i el juliol!

Auxili actuaran a un bon reguitzell de festivals com l’(a)phònica de Banyoles, l’Aplec dels Ports, el Nowa Reggae de Vilanova o el Pirata Rock de Gandia entre altres

Euskal Herria tornarà a gaudir del potent directe dels valencians: el 22 de juliol a Zuraide per festes i als 20 anys d’Hatortxu Rock a Lakuntza!

Després de tres estius amb l’accelerador a fondo, la reggae band ontinyentina Auxili està enguany concentrada en la preparació del que serà el seu nou àlbum d’estudi, previst pel 2018. Malgrat tot, Auxili no s’obliden dels escenaris i anuncien nova tongada de concerts pel juny i el juliol després d’un inici d’any que ja els ha dut al Viña Rock, la Telecogresca, Madrid o Lleida entre altres.

Les noves cites estivals confirmades començaran l’11 de juny a la Festa de la Diversitat de L’Hospitalet de Llobregat i continuaran per les Barraques de Canet de Mar el 23 de juny i les de Reus el 24. Auxili tancaran el mes de juny el dia 30 al Festival de la veu dels Països Catalans, l’(a)phònica de Banyoles per saltar al juliol el dia 1 al Conserveta Fest de El Puig. El juliol vindrà carregat de bones dates i cites bèsties, com la del Nowa Reggae de Vilanova i la Geltrú el 14 de juliol, on Auxili comparteix cartells amb artistes reggae de primera línia mundial com Julian Marley, Kabaka Pyramid, The Melodians o Sentinel Sound entre molts altres. El 20 de juliol serà el torn pel Pirata Rock de Gandia, amb dotzenes de bandes confirmades com Macaco, Muchachito, Green Valley, Train To Roots o Smoking Souls. Abans de saltar cap al País Basc (Zuraide, 22 de juliol), els d’Ontinyent ja hauran visitat les Barraques d’Almoster el dia 8 i la Festa de La Nit de Palafrugell el 21 de juliol. El remat del juliol arribarà el divendres 28 a l’Aplec els Ports i el dissabte 29 a Lakuntza, el mega festival de vintè aniversari de l’Hatortxu Rock, amb artistes com Berri Txarrak, Amparanoia, Iseo & DodoSound, Betagarri amb Xavi Sarrià i Miquel gironès, ZOO, Sara Hebe o KOP entre moltíssims més!


Escolta'l a SPOTIFY Auxili
Escolta'l a iTUNES


LA RAÍZ

LA RAÍZ

XAVI SARRIÀ

XAVI SARRIÀ

OBRINT PAS

OBRINT PAS

ZOO

ZOO

AUXILI

AUXILI

BOIKOT

BOIKOT

FELIU VENTURA

FELIU VENTURA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

TREMENDA JAURÍA

TREMENDA JAURÍA

SMOKING SOULS

SMOKING SOULS

SARA HEBE

SARA HEBE

TRIBADE

TRIBADE

ALL-STAR KARAOKE

ALL-STAR KARAOKE

XERRAMEQU

XERRAMEQU

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MOUSSU T e lei JOVENTS

MOUSSU T e lei JOVENTS

DOCTOR KRÁPULA

DOCTOR KRÁPULA

Propaganda pel fet! Botiga Online Shop