ZOO a Berlin i el OneLoveSound de Polònia aquest cap de setmana!

El col·lectiu de Gandia assaltarà divendres el mític escenari de la sala The Clash de Berlin i dissabte actuarà al One Love Sound Festival de Wroklaw (Polònia) amb artistes com Alborosie, Congo Natty, Ackboo o Maleo Reggae Rockers

Després d’aquest cap de setmana internacional, darreres dates d’aquest tour de presentació del disc ‘Raval’ abans d’un 2018 que vindrà amb sopreses: Sant Pere de Ribes el 24NOV i Vandellòs el 25!

Tot just fa 3 anys de l’estrena de ZOO en directe, presentant el seu primer disc, a la Rock City de València: han passat tres anys i es compleixen 150 concerts als Països Catalans, Galiza, Euskal Herri, desenes de festival estatals i incursions a França, Hongria i Alemanya!

Aquest cap de setmana ZOO se’n van Pirineus enllà: divendres 17 de novembre repeteixen a la mítica sala The Clash a Berlin (Alemanya) i dissabte 18 seran per primer cop a Polònia, compartint escenari amb grans artistes del reggae mundial com Alborosie o Congo Natty, al festival One Love Sound de Breslàvia. The Clash a Berlin ja va bullir en la primera visita dels de Gandia fa dos anys per presentar ‘Tempestes vénen del sud’, i no podíem acabar l’any del llançament del segon àlbum ‘Raval’ sense fer-hi cap. A Polònia serà la primera vegada que ZOO hi actuin, però ho fan per la porta gran i no serà la darrera vegada que els de Gandia hi facin cap: després del concert, hi ha preparada una bona gira promocional de la qual us anirem informant a les xarxes!

Alerta perquè la intensa gira de presentació del nou disc arriba a la fi i, a banda d’aquestes dues dates europees, les oportunitats per atrapar-los en directe ja comencen a minvar: el 24 de novembre seran a La Nau del GER a Sant Pere de Ribes i el 25 de novembre a Vandellòs. Potser alguna sorpresa a última hora, però... fins aquí hem arribat! El grup no tornarà a trepitjar escenaris fins el 2018 amb un nou round de sales i, qui sap, potser alguna nova cançoneta!

17 novembre CLASH · Berlin (ALEMANYA)
18 novembre ONE LOVE SOUND FEST · Wroclaw (POLÒNIA)ESCOLTA ZOO a SPOTIFY

Llista de reproducció de totes les cançons del grup

LA RAÍZ

LA RAÍZ

XAVI SARRIÀ

XAVI SARRIÀ

OBRINT PAS

OBRINT PAS

ZOO

ZOO

AUXILI

AUXILI

NATIVA

NATIVA

TRIBADE

TRIBADE

VALIRA

VALIRA

MAL ÉLEVÉ

MAL ÉLEVÉ

BOIKOT

BOIKOT

SMOKING SOULS

SMOKING SOULS

FELIU VENTURA

FELIU VENTURA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

DOCTOR KRÁPULA

DOCTOR KRÁPULA

SARA HEBE

SARA HEBE

ALL-STAR KARAOKE

ALL-STAR KARAOKE

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MOUSSU T e lei JOVENTS

MOUSSU T e lei JOVENTS

TREMENDA JAURÍA

TREMENDA JAURÍA

Propaganda pel fet! Botiga Online Shop