ZOO es fan amb el “Premi Altaveu 2017” en la XXIX edició del festival santboià

L’organització del festival i el jurat dels Premis Altaveu atorguen el distintiu al grup ZOO en considerar la potent trajectòria de la banda

L’entrega de premis es va celebrar ahir dijous 7 de setembre en una cerimònia que fou el preludi d’una nova edició, la 29a, que s’enceta avui i comptarà amb més de 15 propostes basades en la qualitat, l’emergència i el risc artístic

El grup de Gandia es troba immers en la gira de presentació del seu segon disc ‘Raval’ i després d’un estiu farcit d’actuacions a festivals d’arreu de l’estat i cites mundials com l’Sziget Fest d’Hongria, encara una tardor ben calenta amb cites destacades com el MMVV aquest setembre o el One Love Fest de Polònia al novembre entre moltes altres!

Alçar-se amb un premi és sempre un plaer i un motiu de satisfacció. Quan no hi estàs acostumat, és un plaer doble. I si el premi està emmarcat en un festival de la trajectòria de l’Altaveu de Sant Boi de Llobregat, la pirueta és triple. Ahir ZOO es feien a Can Massallera amb el “Premi Altaveu 2017” a la cerimònia d’entrega de premis que donava el tret de sortida al XXIX Festival Altaveu: l’organització del festival i un jurat format per músics, periodistes i professionals del món de la música consideraven la potent trajectòria del grup, que compta amb només 2 discos, com el principal aval valedor del premi. El guardó troba en ZOO “una heterodoxa i estimulant proposta musical valenciana que partint del hip hop electrònic s’apropa a les arrels de la música popular per esdevenir una revelació de l’escena musical dels Països Catalans”.

Des de Propaganda pel fet! (Premi Altaveu 2008) volem felicitar a la banda per aquest merescut guardó i desitjar al Festival Altaveu una bona edició 2017: ens emmirallem en referents que, com ells i elles, basen la seva raó de ser en no perdre mai el compromís per l’aposta cultural, de qualitat i des del municipalisme amb vocació universal, peti qui peti i crisi rere crisi. A pels 30 i per molts més!

Programació Festival Altaveu 2017 www.festivalaltaveu.cat

Propers concerts ZOO


LA RAÍZ

LA RAÍZ

XAVI SARRIÀ

XAVI SARRIÀ

OBRINT PAS

OBRINT PAS

ZOO

ZOO

AUXILI

AUXILI

TRIBADE

TRIBADE

VALIRA

VALIRA

MAL ÉLEVÉ

MAL ÉLEVÉ

BOIKOT

BOIKOT

SMOKING SOULS

SMOKING SOULS

FELIU VENTURA

FELIU VENTURA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

DOCTOR KRÁPULA

DOCTOR KRÁPULA

SARA HEBE

SARA HEBE

ALL-STAR KARAOKE

ALL-STAR KARAOKE

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MOUSSU T e lei JOVENTS

MOUSSU T e lei JOVENTS

TREMENDA JAURÍA

TREMENDA JAURÍA

Propaganda pel fet! Botiga Online Shop