| CAT | ES | EN |

DJ Txarly Brown i Achilifunk Sound System molt en marxa aquest estiu! Contractació oberta!

Aquest estiu serà ACHILI-SOUND o no serà! Us fem arribar un bon grapat de dates estivals de DJ Txarly Brown i d'Achilifunk Sound System, el quartet liderat per Txarly Brown als controls, Lalo López a la guitarra elèctrica, Sam Mosketón al ventilador i veus i Rambo a les percus (...)

Aquest 2015 tenim un ACHILI-ESTIU en tota regla. L'amic Txarly Brown surt de la cova amb el #caloret i ens ofereix un grapat de dates en directe, en format DJ/selector i amb l'Achilifunk Sound System!

L'AchiliFunk es passejarà per diversos festivals del país, omplirà de bits i beats gitanos festes majors i s'endinsa també en selectes escenaris

El sound system, live i a quartet, mesurarà forces amb la clàssica durant un concert únic i irrepetible a les Santes d'enguany a Mataró!

No es prodiguen gaire en directe doncs altra feina tenen, afortunadament per a ells, malauradament pels amants de la rumba del segle XXI. Però a l'estiu tota cuca viu i Txarly Brown surt de la cova per passejar la seva impressionant col·lecció de vinils rumbers i per enfilar-se a l'escenari amb el seu quartet de luxe, Achilifunk Sound System, i posar del revés el segle XXI amb la seva particular concepció de la rumba catalana de l'aquí i l'ara. El Sound System estarà en directe a Vic a finals de juny, en un concert únic i irrepetible davant del mar i a mode de 'rumba clash' durant les Santes 2015 de Mataró, i a finals d'agost a Gironella. Entretant, el Txarly obre la seva col·lecció apostoflant de vinils rumbers per fer diverses seleccions públiques a festivals com el PopArb, escenaris arreglats com el Mas Sobrer o el Molí de l'Escala (amb Rafael Amargo) i festes tan populars com les de Gràcia, Vilafranca del Penedès o el Rawal. Agendeu i balleu.

 

CONTRACTACIÓ
VOLS CONTRACTAR UN CONCERT D'AQUEST ARTISTA?
Contacta amb nosaltres per tenir més infos, condicions i disponibilitats.
Xavier Angulo (+34) 938 787 488 | email


LA RAÍZ

LA RAÍZ

XAVI SARRIÀ

XAVI SARRIÀ

OBRINT PAS

OBRINT PAS

ZOO

ZOO

AUXILI

AUXILI

TRIBADE

TRIBADE

VALIRA

VALIRA

MAL ÉLEVÉ

MAL ÉLEVÉ

BOIKOT

BOIKOT

SMOKING SOULS

SMOKING SOULS

FELIU VENTURA

FELIU VENTURA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

DOCTOR KRÁPULA

DOCTOR KRÁPULA

SARA HEBE

SARA HEBE

ALL-STAR KARAOKE

ALL-STAR KARAOKE

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MOUSSU T e lei JOVENTS

MOUSSU T e lei JOVENTS

TREMENDA JAURÍA

TREMENDA JAURÍA

Propaganda pel fet! Botiga Online Shop