| CAT | ES | EN |

Avui divendres és el torn de La Raíz al Festivern... i demà toca Auxili, Itaca Band i Pirat's!

El primer dia fort del Festivern serà avui, amb La Raíz com a caps de cartell d'una nit que completen Mellow Mood i Tremenda Jauría entre molts altres!

Demà nit de farra bèstia amb Pira'ts, New York Ska-Jazz Ensemble, Auxili, Talco, Itaca Band i Train To Roots entre molts altres!

El Festivern arriba a la seva dotzena edició i durant tres dies aplega fins a 30 actuacions musicals, a més d'activitats culturals i esportives a Tavernes de la Valldigna!

Després del concert inaugural d'ahir de Feliu Ventura i Xavi Sarrià amb 'Llibres. Batalles. Cançons', avui divendres 30 comença la xixa grossa del Festivern! El plat fort serà sense dubte l'actuació de La Raíz, prevista per mitjanit a la carpa de concerts. L'espai acollirà avui des de les 17h i fins la matinada 11 grups en directe i DJs per rematar el que serà la segona nit del Festivern.

Demà dissabte 31 de desembre serà el torn de Pirat's Sound Sistema (18:45h), Itaca Band (20:50h) i Auxili (01:25h), que actuaran entre altres amb New York Ska-Jazz Ensemble, Los Chikos del Maíz, Talco o Train To Roots.

Tota la info i entrades a www.festivern.com