| CAT | ES | EN |

Segona entrega de l’Ovidi a Palau!

ovidi_pindola2dvd

Us oferim "Culminació", amb Toni Xuclà i Jordi Vidal, al Palau de la Música.

La setmana passada obríem la nostra petita contribució a l'homenatge global a l'Ovidi amb la primera píndola en obert del DVD 'L'Ovidi se'n va a Palau': avui, la segona!

Durant el dia d'avui, si us feu amb el DVD a la botiga online de Propaganda pel fet!, les despeses d'enviament... gratis!

ENCARA, OVIDI, ENCARA

Hi ha Joan Fuster i Vicent Andrés Estellés. Hi ha Manuel Sanchis Guarner i Andreu Alfaro. Eliseu Climent i Rosa Raga. Carles Santos, els Obrint Pas i Feliu Ventura.

Pichi Alonso, Miquel Gil i Carles Solà. Isabel, la Isabel Clara-Simó i Mikel d'Epalza i Mavi Dolç i Al Tall i Sol Picó. I el Toni. El Toni Miró.

I Vicent Usó i Ximo Tebar. I Bernat Sòria i Santiago Calatrava i Vicent Todolí. I Pepa Lòpez i Raimon. I el Genovès, que jugava com un Déu.

I Guillem Agulló. I l'Ovidi.
Hi ha el Cabanyal i el desert de les Palmes. La Font-roja i el Montgó, el Garbí i el Penya-golosa. El Xúquer camí de Sueca i la platja de Guardamar. I els Colombrets, la Calderona i el Saler.

Hi ha El Maestrat i la Vall d'Albaida. L'Horta que ens furten i la Marina que no vol ser mítica.

El Comtat, L'Alcoià i el Mas Sopalmo.
Hi ha taxistes i enterramorts. Gent que es posa la pel•lícula el diumenge i la tia Conxa que es menja un entrepà. I llauradors que maleeixen amb una rabasseta a la boca i obrers de la Ford absents davant de la màquina. I la Júlia i la Txell corrent per la Sèquia i xicons que riuen al carrer blanc. Hi ha el meló d'Àlger i el de tot l'any. I la traca que peta, repeta i fa fum. I el plis-plas i el trabuc i el timbal i els moros. I les quatre barres penjades de qualsevol balcó i un tren que travessa blocs de pisos grisos amb llums grogues. Els peus mullats a la Malvarosa una nit de dissabte... I els besos: "No hi havia a València dos amants com nosaltres...".

I encar, Ovidi, encara, portem bandera on blau no hi ha, diem ben alt que parlem català i ho fem a la manera de València!

Vicent Partal
(10 de juny de 2005, CAT • Tradicionàrius, "30 anys de l'Olympia")

Si voleu el CD+DVD, passeu per la nostra botiga online: la comanda d'avui no té despeses d'enviament!


LA RAÍZ

LA RAÍZ

XAVI SARRIÀ

XAVI SARRIÀ

OBRINT PAS

OBRINT PAS

ZOO

ZOO

AUXILI

AUXILI

BOIKOT

BOIKOT

FELIU VENTURA

FELIU VENTURA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

TREMENDA JAURÍA

TREMENDA JAURÍA

SMOKING SOULS

SMOKING SOULS

SARA HEBE

SARA HEBE

TRIBADE

TRIBADE

ALL-STAR KARAOKE

ALL-STAR KARAOKE

XERRAMEQU

XERRAMEQU

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MOUSSU T e lei JOVENTS

MOUSSU T e lei JOVENTS

DOCTOR KRÁPULA

DOCTOR KRÁPULA

Propaganda pel fet! Botiga Online Shop