| CAT | ES | EN |

Aquest dissabte, cultura o mort a Vilanova i la Geltrú amb Manu Chao, Itaca Band i Pirat’s Sound Sistema!

La primera festa de presentació de El Tingladu d’enguany posarà del revés Vilanova i la Geltrú aquest dissabte amb les actuacions de Pirat’s Sound Sistema, Itaca Band, Manu Chao i molts més!

El teixit associatiu i cultural de la capital del Garraf s’alça en peu de guerra en defensa de les programacions i festivals musicals en perill

Encara queden entrades a la venda per un festival de 12h i 8 propostes per només 6€

La programació musical de El Tingladu d’enguany, que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú del 22 al 24 de juliol, comptarà aquest dissabte amb una festa de presentació de gran calat artístic i marcat to reivindicatiu. A partir de les 17:30h i a la zona esportiva de la capital del Garraf hi actuaran Manu Chao, Pirat’s Sound Sistema, Itaca Band, The Rigodonians, Oques Grasses, Mocambo, DJ OGT i Animal per posar del revés la ciutat i dir clar, fort i rotundament que ‘cultura o mort’, en una nova acció del teixit associatiu i cultural vilanoví en defensa de les programacions i festivals musicals actualment en perill a la ciutat. Serà una festassa, la causa s’ho val i el tiquet (encara en queden uns grapats) val només 6€, a un clic i amb les despeses de gestió incloses. T’ho perdràs? Nosaltres… no! Endavant El Tingladu, endavant Nowa i endavant Vilanova i la Geltrú!


FESTA PRESENTACIÓ EL TINGLADU
DISSABTE 7 de MAIG
ZONA ESPORTIVA · VILANOVA i la GELTRÚ
Manu Chao +Itaca Band +Pirat’s Sound Sistema
+Rigodonians +Mocambo +Oques Grasses +DjOGT +Animal
17:30h · 6€
Anticipades aquí: https://www.4tickets.es/eltingladu/public/janto/

VEURE VÍDEO "El Tingladu 2016 - 7 de maig"