| CAT | ES | EN |

La Raíz en concert a Mataró: les entrades pel plat fort del programa de Santes ja són a la venda!

La Raíz actuarà al Parc Central de Mataró el divendres 21 de juliol dins la programació musical de Les Santes d’enguany

Obriran la nit Pirat’s Sound Sistema i la rapera argentina Sara Hebe que presentarà a Europa el seu darrer disc ‘Colectivo Vacío’

Les entrades anticipades ja són a la venda: online a agenda.ppf.cat i anticipades físiques a Direcció de Cultura (C/ St Josep, 9 - Mataró)

El grup #1 de l’escena mestissa a l’estat espanyol actuarà el divendres 21 de juliol al Parc Central de Mataró amb Pirat’s Sound Sistema i la rapera argentina Sara Hebe en un concert que serà el plat fort del programa musical de Les Santes d’enguany a la capital del Maresme.

Després de posar del revés el panorama musical estatal l’any passat amb la publicació del seu darrer disc ‘Entre poetas y presos’ (Propaganda pel fet! 2016) i una gira de presentació farcida de sold-outs i actuacions als principals festivals de l’estat, La Raíz anuncien ja el gruix de dates pel que serà el seu tour més internacional aquest 2017: “La Hoguera de los Continentes”. La Raíz fan el salt internacional i el fan ben gros, amb dates confirmades per primera vegada a Amèrica Llatina (Buenos Aires i Santiago de Xile), la seva tornada a Berlin després de petar-la l’any passat i Hamburg a Alemanya el proper abril, Dublin (Irlanda) el maig, Lisboa i Porto (Portugal) a finals de setembre i properes confirmacions a Itàlia, Mèxic i Polònia.

Els de Gandia obrien el passat febrer “La Hoguera de los Continentes Tour 2017”, per primera vegada, a Argentina i Xile. La Raíz aterraven a Buenos Aires per actuar el divendres 17 de febrer a la Sala Uniclub de la capital bonaerense i el diumenge 19 van participar al prestigiós festival Womad de Xile amb actuació al Escenario de La Paz a Santiago de Xile.

Les actuacions de La Raíz a l’estat espanyol seran comptades durant aquest tour i inclouen dates multitudinàries com les de Murcia Auditorio del Parque Fofó), Jerez de la Frontera (la Primavera Trompetera) o Valladolid (Polideportivo Pisuerga) i festivals com el Cruïlla Barcelona, Alrumbo Festival, The Juergas Rock, Rabolagartija, San San Festival, Iruña Rock, Ouren Rock, Granirock, Alterna Festival, Ezcaray Fest... A més de l’activitat aquí, La Raíz passaran també aquest any per Alemanya (21 d’abril, Berlin, sala Lido; 22 d’abril, Hamburg, Fabrik), Irlanda (7 de maig, Button Factory) i Portugal (29 de setembre a Lisboa i 30 de setembre a Oporto).

L’únic concert de tota la gira que el grup oferirà a València serà el 2 de setembre a Sueca i encara queden algunes dates internacionals per anunciar, amb concerts a Itàlia, Mèxic i Polònia.

El fi de gira està anunciat des de fa unes setmanes i encara queden entrades per la gran nit de Madrid, que inclourà la gravació de DVD en directe: 28 d’octubre al Palacio de Deportes de Vistalegre!

LES SANTES 2017 · MATARÓ
Divendres 21 de juliol
LA RAÍZ +Pirat’s Sound Sistema +Sara Hebe

Parc Central
21h · 13€ anticipada / 16€ Taquilla
Anticipada online
Anticipada física: Direcció de Cultura (C/ St Josep, 9 - Mataró)


LA RAÍZ

LA RAÍZ

XAVI SARRIÀ

XAVI SARRIÀ

OBRINT PAS

OBRINT PAS

ZOO

ZOO

AUXILI

AUXILI

TRIBADE

TRIBADE

VALIRA

VALIRA

MAL ÉLEVÉ

MAL ÉLEVÉ

BOIKOT

BOIKOT

SMOKING SOULS

SMOKING SOULS

FELIU VENTURA

FELIU VENTURA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

DOCTOR KRÁPULA

DOCTOR KRÁPULA

SARA HEBE

SARA HEBE

ALL-STAR KARAOKE

ALL-STAR KARAOKE

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MOUSSU T e lei JOVENTS

MOUSSU T e lei JOVENTS

TREMENDA JAURÍA

TREMENDA JAURÍA

Propaganda pel fet! Botiga Online Shop